هنرستان برویم یا دبیرستان؟

۵۴ بازديد
هنرستان برویم یا دبیرستان؟

ایسنا/کرمانشاه این روزها که فصل انتخاب رشته دانش‌آموزان کلاس نهمی است، خیلی از آنها این سوال را دارند که تحصیل در هنرستان و رشته‌های مهارتی می تواند آنها را به موفقیت تحصیلی برساند، یا دبیرستان و رشته‌های نظری؟

زهره بالاگبری کارشناس علوم تربیتی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه بهترین هنرستان‌ به دنبال کارآفرین بار آوردن هنرجویان هستند، اظهار کرد: در جامعه امروزی افرادی که به دنبال مهارت آموزی هستند، موفق‌ترند.آموزش و پرورش

بالاگبری با تاکید بر اینکه هنرجویان هنرستانها هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ندارند، تصریح کرد: یادگیری کار و زودتر جذب بازار کار شدن از امتیازهای تحصیل در بهترین هنرستان دخترانه است.

این کارشناس علوم تربیتی با بیان اینکه از تب مدرک گرایی در جامعه کاشته شده، از دانش‌آموزان خواست تا در انتخاب رشته دقت کرده و علایق خود را در نظر داشته باشند و تنها به دنبال گرفتن مدرک نباشند.

وی سپس با بیان اینکه درآمد و جایگاه اجتماعی دانش آموزان در آینده منوط به انتخاب رشته صحیح است، گفت: دانش آموزان کلاس نهمی باید آگاهانه و عاقلانه انتخاب رشته کنند، زیرا انتخاب رشته صحیح منتهی به انتخاب شغل آنان در چند سال آینده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه چندین انتخاب در زندگی افراد اهمیت بسیاری دارد که هدایت تحصیلی یکی از این چند انتخاب است، تصریح کرد: فرآیند هدایت تحصیلی نه تنها تعیین کننده آینده شغلی دانش آموزان است، بلکه نقش مهمی در آینده زندگی آنها خواهد داشت.پادا

وی سپس اشاره ای هم به دلایل بی علاقگی دانش آموزان به تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش در هنرستان ها داشت و گفت: اگرچه نمی توان از نقش خانواده ها در سمت و سو دادن فرزندانشان به سوی رشته های نظری غافل شد، اما بخشی از علل عدم تمایل دانش آموزان به تحصیل در هنرستانها را می‌توان در مهیا نبودن زیرساخت های صنعتی استان برای سوق دادن دانش آموزان به تحصیل در بهترین هنرستان پسرانه جست و جو کرد.

بالاگبری ادامه داد: عدم شناخت دانش آموزان از هنرستانها و رشته‌های آنها در کنار عدم شناخت علاقمندی‌هایشان در کمتر رغبت داشتن آنها به تحصیل در هنرستانها تاثیر زیادی دارد.
منبع: ایسنا

۱۰ کاری که باید در دبی انجام دهید

سخت است که بگوییم این ۱۰ فعالیت کدام ها هستند، زیرا در دبی صدها کار برای انجام دادن وجود دارد، اما برای راحتی شما در اینجا به ۱۰ مورد از آنها اشاره می کنیم!

۱-تور بیابان گردی

تور سافاری دبی یکی از مواردی است که نمی توان آن را از دست داد. غروب آفتاب را هنگام رانندگی در در یک لندروور مدل ۱۹۵۰ تماشا کنید و از مسابقه شکار با پرندگان وحشی لذت ببرید. وارد یک اردوگاه سنتی به سبک بادیه نشینی شوید، جایی که سرگرمی، حنا، شتر سواری و یک عصرانه دلپذیر در انتظار شما است. یک میلیون مایل از شلوغی های دبی دور شوید به منطقه ای سفر کنید که برای همیشه به یاد خواهید آورد. همچنین می توانید در لباس علاءالدین و یاسمن عکس بگیرید!

۲- برانچ بخورید

البته این برانچ، آن برانچی نیست که شما می شناسید.

دبی این جشن کلاسیک را با افق های تازه ای آشنا کرده است. به طور سنتی برانچ به عنوان یک وعده غذایی بزرگ بین صبحانه و ناهار تعریف می شود. اما برانچ در دبی چیز دیگری است. جشنواره غذاها و نوشیدنی ها که ۳ یا ۴ ساعت یا حتی بیشتر طول می کشد (طولانی ترین زمان در دبی ۹ ساعت بوده است).

راهنمای سفر به دبی اینجاست

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.